Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności /

Katalog
Książki WSB
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

MARC

  • 000 @ 01861nam+a2200397+i+4500
  • 001 @ MAK4486362
  • 008 @ 150722s2015++++pl+a++++++++++000+0+pol++
  • 020 a 9788374624749
  • 020 a 9788362383597
  • 020 a 9788374624756
  • 040 a WSB Poznań F Gdańsk c WSB Poznań F Gdańsk d WSB Poznań F Gdańsk
  • 041
    0
     
    a pol b eng
  • 080 a 338.439(438)
  • 080 a 343.53(438)
  • 084 a 01
  • 245
    0
    0
    a Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności / c pod red. nauk. Agaty Lewkowicz, Wiesława Pływaczewskiego.
  • 260 a Szczytno : a Olsztyn : b Wyższa Szkoła Policji ; b Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej. Wydział Prawa i Administracji. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, c 2015.
  • 300 a 322 s. : b il. kolor., err. ; c 23 cm.
  • 500 a Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
  • 504 a Bibliogr. s. 313-322.
  • 546 a Streszcz. ang. Spis treści także ang.
  • 648
     
    4
    a 2001-
  • 650
     
    4
    a Bezpieczeństwo żywnościowe z Polska.
  • 650
     
    4
    a Przestępczość gospodarcza z Polska.
  • 650
     
    4
    a Żywność x handel x prawo z Polska.
  • 700
    1
     
    e Red. a Lewkowicz, Agata
  • 700
    1
     
    e Red. a Pływaczewski, Wiesław
  • 710
    2
     
    a Wyższa Szkoła Policji w Szczytnie. a 4pbl. b Wydział Wydawnictw i Poligrafii.
  • 710
    2
     
    a Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. a 4pbl. b Wydział Prawa i Administracji. b Katedra Kryminologii i Polityki Kryminalnej.
  • 920 a 978-83-7462-474-9 (WSP)
  • 920 a 978-83-7462-475-6 (e-book)
  • 920 a 978-83-62383-59-7
  • 996 a .b39041773
  • 999 a zk b ma c as x 37 y 15
  • 999 a WSB Poznań F Gdańsk b MB

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 4870/1
  • Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu: Filia w Gdańsku
  • Numer inwentarzowy: 4870
  • Siglum biblioteki: 300001987