Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / Food quality management :
Description
- Title: Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.
- Author: Luning, Pieternelleke Arianne (1963- )
- ISBN: 8320429668
- Key words:
- Kontrola jakości
- Kompleksowe zarządzanie jakością
- Kontrola jakości
- Przemysł spożywczy
- Żywność
- Zarządzanie jakością
- Jakość żywności
- Technologia żywności
- Przemysł rolno-spożywczy
- Żywność
- Food industry and trade
- Food industry and trade
- Food industry and trade
- Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
- GHP/GMP (standard)
- DBN Podręcznik
- Podręczniki [Typ publikacji]
- Physical description: 411, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cm.
- Publisher: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- Place of publishing: Warszawa :
- Date of publishing: 2005.
- UKD: 658.56.012.4:663/664:637:614.3](075.8)
MARC
- 000 @ 02705nam+a2200697+i+4500
- 001 @ b0000001733428
- 008 @ 050627s2005++++pl+a++++++++++001+0+pol++
- 015 a UWD 2005/15213
- 020 a 8320429668
- 035 a 991027022729705066
- 035 a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910286547405606
- 035 a (PL-WaBN)b17334287-48omnis_nlop
- 035 a b17334287
- 035 a (OCoLC)749787555
- 035 a (PL)b0000001733428
- 035 a zz2005781765
- 040 a WA N c WA N d LUBL KUL d WA N
- 041
1
a pol - 080 a 658.56.012.4:663/664:637:614.3](075.8)
- 100
1
a Luning, Pieternelleke Arianne d (1963- ) - 240
1
0
a Food quality management - 245
1
0
a Zarządzanie jakością żywności : b ujęcie technologiczno-menedżerskie / c P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski. - 246
1
a Food quality management : - 260 a Warszawa : b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, c 2005.
- 300 a 411, [1] s. : b rys., wykr. ; c 24 cm.
- 336 2 rdacontent a Tekst b txt
- 337 2 rdamedia a Bez urządzenia pośredniczącego b n
- 338 2 rdacarrier a Wolumin b nc
- 380 a Książki
- 380 a Publikacje dydaktyczne
- 380 a Publikacje naukowe
- 385 a Szkoły wyższe
- 490
1
a Żywność, Jakość, Technologia - 504 a Bibliogr. s. 393-405. Indeks.
- 521
8
a Podręcznik akademicki. - 650
7
a Kontrola jakości - 650
2
a Kompleksowe zarządzanie jakością - 650
2
a Kontrola jakości - 650
2
a Przemysł spożywczy - 650
2
a Żywność - 650
7
a Zarządzanie jakością - 650
7
a Jakość żywności - 650
7
a Technologia żywności - 650
7
a Przemysł rolno-spożywczy - 650
7
a Żywność - 650
0
a Food industry and trade - 650
0
a Food industry and trade - 650
0
a Food industry and trade - 650
7
a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) - 650
7
a GHP/GMP (standard) - 655
7
2 DBN a Podręcznik - 655
2
a Podręczniki [Typ publikacji] - 700
1
a Jongen, Wim M. F. d (1949- ) - 700
1
a Marcelis, Wilhelmus Johannes d (1948- ) - 700
1
e Tłumaczenie a Źródłowski, Zdzisław - 710
2
a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne - 830
0
a Żywność, Jakość, Technologia - 920 a 83-204-2966-8 : zł 37
- 996 a .b17334287
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Title:
- Signature:
- Date: 2005.
- Publisher: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- Place of publication: Warszawa :
- ISBN:
- Language: pol
- Subject:
- Key words:
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: 8695
- Copy location: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
- Numer inwentarzowy: 8695
- Siglum biblioteki: 300001987
- Signature: 8696
- Copy location: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
- Numer inwentarzowy: 8696
- Siglum biblioteki: 300001987