Zarządzanie jakością żywności : ujęcie technologiczno-menedżerskie / Food quality management :

Katalog
Książki WSB
Pobierz opis bibliograficzny

MARC

  • 000 @ 02705nam+a2200697+i+4500
  • 001 @ b0000001733428
  • 008 @ 050627s2005++++pl+a++++++++++001+0+pol++
  • 015 a UWD 2005/15213
  • 020 a 8320429668
  • 035 a 991027022729705066
  • 035 a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910286547405606
  • 035 a (PL-WaBN)b17334287-48omnis_nlop
  • 035 a b17334287
  • 035 a (OCoLC)749787555
  • 035 a (PL)b0000001733428
  • 035 a zz2005781765
  • 040 a WA N c WA N d LUBL KUL d WA N
  • 041
    1
     
    a pol
  • 080 a 658.56.012.4:663/664:637:614.3](075.8)
  • 100
    1
     
    a Luning, Pieternelleke Arianne d (1963- )
  • 240
    1
    0
    a Food quality management
  • 245
    1
    0
    a Zarządzanie jakością żywności : b ujęcie technologiczno-menedżerskie / c P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen ; z ang. przeł. Zdzisław Źródłowski.
  • 246
    1
     
    a Food quality management :
  • 260 a Warszawa : b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, c 2005.
  • 300 a 411, [1] s. : b rys., wykr. ; c 24 cm.
  • 336 2 rdacontent a Tekst b txt
  • 337 2 rdamedia a Bez urządzenia pośredniczącego b n
  • 338 2 rdacarrier a Wolumin b nc
  • 380 a Książki
  • 380 a Publikacje dydaktyczne
  • 380 a Publikacje naukowe
  • 385 a Szkoły wyższe
  • 490
    1
     
    a Żywność, Jakość, Technologia
  • 504 a Bibliogr. s. 393-405. Indeks.
  • 521
    8
     
    a Podręcznik akademicki.
  • 650
     
    7
    a Kontrola jakości
  • 650
     
    2
    a Kompleksowe zarządzanie jakością
  • 650
     
    2
    a Kontrola jakości
  • 650
     
    2
    a Przemysł spożywczy
  • 650
     
    2
    a Żywność
  • 650
     
    7
    a Zarządzanie jakością
  • 650
     
    7
    a Jakość żywności
  • 650
     
    7
    a Technologia żywności
  • 650
     
    7
    a Przemysł rolno-spożywczy
  • 650
     
    7
    a Żywność
  • 650
     
    0
    a Food industry and trade
  • 650
     
    0
    a Food industry and trade
  • 650
     
    0
    a Food industry and trade
  • 650
     
    7
    a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
  • 650
     
    7
    a GHP/GMP (standard)
  • 655
     
    7
    2 DBN a Podręcznik
  • 655
     
    2
    a Podręczniki [Typ publikacji]
  • 700
    1
     
    a Jongen, Wim M. F. d (1949- )
  • 700
    1
     
    a Marcelis, Wilhelmus Johannes d (1948- )
  • 700
    1
     
    e Tłumaczenie a Źródłowski, Zdzisław
  • 710
    2
     
    a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
  • 830
     
    0
    a Żywność, Jakość, Technologia
  • 920 a 83-204-2966-8 : zł 37
  • 996 a .b17334287

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 8695
  • Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
  • Numer inwentarzowy: 8695
  • Siglum biblioteki: 300001987
  • Sygnatura: 8696
  • Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
  • Numer inwentarzowy: 8696
  • Siglum biblioteki: 300001987