Żywienie zbiorowe : uzupełnienie do wykładów z przedmiotu Zasady zbiorowego żywienia i towaroznawstwo /

Library catalog
Books WSB
Download bibliographic description

Description

MARC

  • 000 @ 01691nam+a2200493+i+4500
  • 001 @ b0000001842666
  • 008 @ 060808s2006++++pl+++++e+f++++000+0+pol++
  • 015 a UWD 2006/16241
  • 020 a 8360197032
  • 035 a 991031304619705066
  • 035 a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910451646405606
  • 035 a (PL-WaBN)b18426669-48omnis_nlop
  • 035 a b18426669
  • 035 a (OCoLC)749527571
  • 035 a (PL)b0000001842666
  • 035 a zz2006772447
  • 040 a WA N c WA N
  • 080 a 664.017:613.2:612.015](075.8)
  • 100
    1
     
    a Dominik, Piotr c (technolog żywności)
  • 245
    1
    0
    a Żywienie zbiorowe : b uzupełnienie do wykładów z przedmiotu Zasady zbiorowego żywienia i towaroznawstwo / c Piotr Dominik.
  • 260 a Warszawa : b AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, c 2006.
  • 300 a 125 s. ; c 24 cm.
  • 336 2 rdacontent a Tekst b txt
  • 337 2 rdamedia a Bez urządzenia pośredniczącego b n
  • 338 2 rdacarrier a Wolumin b nc
  • 380 a Książki
  • 380 a Publikacje dydaktyczne
  • 380 a Publikacje naukowe
  • 385 a Szkoły wyższe
  • 504 a Bibliogr. s. 123-125.
  • 650
     
    7
    a Zdrowe odżywianie
  • 650
     
    7
    a Biochemia
  • 650
     
    0
    a Nutrition
  • 650
     
    7
    a Towaroznawstwo
  • 650
     
    7
    a Żywność
  • 655
     
    7
    2 DBN a Podręcznik
  • 658 a Rolnictwo i leśnictwo
  • 658 a Gospodarka, ekonomia, finanse
  • 658 a Biologia
  • 658 a Chemia
  • 710
    2
     
    a Almamer Wyższa Szkoła Ekonomiczna
  • 920 a 83-60197-03-2
  • 996 a .b18426669

Dublin Core

Copies

  • Signature: 8219
  • Copy location: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu
  • Numer inwentarzowy: 8219
  • Siglum biblioteki: 300001987