Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa /
Opis
- Tytuł: Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
- ISBN: 9788320435825
- Słowa kluczowe :
- Opis fizyczny : 476, [4] s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm.
- Wydawca: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- Miejsce wydania: Warszawa :
- Data wydania: 2009.
- UKD:
- (075.8)
- 577.1
- 664.014
MARC
- 000 @ 02047nam+a2200601+i+4500
- 001 @ b0000002500430
- 008 @ 100506s2009++++pl+a+++f+f++++001+0+pol++
- 015 a UWD 2010/17772
- 020 a 9788320435825
- 035 a 991001121079705066
- 035 a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910242160005606
- 035 a (PL-WaBN)b2500430x-48omnis_nlop
- 035 a b2500430x
- 035 a (OCoLC)750515284
- 035 a (PL)b0000002500430
- 035 a xx001509113
- 040 a WA N c WA N
- 080 a (075.8)
- 080 a 577.1
- 080 a 664.014
- 245
0
0
a Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : b praca zbiorowa / c pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. - 260 a Warszawa : b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, c 2009.
- 300 a 476, [4] s. : b il. (w tym kolor.) ; c 25 cm.
- 336 2 rdacontent a Tekst b txt
- 337 2 rdamedia a Bez urządzenia pośredniczącego b n
- 338 2 rdacarrier a Wolumin b nc
- 380 a Książki
- 380 a Publikacje dydaktyczne
- 380 a Publikacje naukowe
- 385 a Szkoły wyższe
- 504 a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
- 521
8
a Dla studentów nauk przyrodniczych i medycznych. - 650
7
a Białka - 650
2
a Białka roślinne - 650
2
a Bazy danych o białkach - 650
7
a Żywność - 650
7
a Biochemia - 650
2
a Nadwrażliwość pokarmowa - 650
7
a Białko spożywcze - 650
7
a Peptydy - 650
2
a Peptydy - 650
2
a Białka pokarmowe - 650
2
a Białka roślinne - 655
7
2 DBN a Podręcznik - 658 a Biologia
- 658 a Chemia
- 700
1
a Bednarski, Włodzimierz d (1943- ) - 700
1
e Redakcja a Fornal, Łucja - 700
1
e Redakcja a Dziuba, Jerzy d (1944-2014) - 710
2
a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne - 920 a 978-83-204-3582-5 : zł 89 c zł 89
- 996 a .b2500430x
Dublin Core
Indeksy
- Autor:
- Tytuł: Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
- Sygnatura: 1351/BP
- Data: 2009.
- Wydawca: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
- Miejsce wydania: Warszawa :
- ISBN:
- Temat:
- Słowa kluczowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 1351/BP
- Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu: Filia w Bartoszycach
- Numer inwentarzowy: 1229
- Siglum biblioteki: 300001987