Mikrobiologia żywności /

Katalog
Książki WSB
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

MARC

  • 000 @ 01789nam+a2200517+i+4500
  • 001 @ b0000001253195
  • 008 @ 990506s1983++++pl+a++++++++++001+0+pol++
  • 015 a UWD 1983/8224
  • 020 a 8320006732
  • 035 a 991009343829705066
  • 035 a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910402758305606
  • 035 a (PL)b0000001253195
  • 035 a (PL-WaBN)b12531959-48omnis_nlop
  • 035 a b12531959
  • 035 a (OCoLC)749845650
  • 035 a zz2006926019
  • 035 a (UJ)vtls000233649
  • 035 a wbpkbg221990
  • 040 a WA N c WA N d KR U d WA N
  • 041
    0
     
    a pol
  • 046 k 1983
  • 080 a 664+63:579:614.3
  • 100
    1
     
    a Burbianka, Maria
  • 245
    1
    0
    a Mikrobiologia żywności / c Maria Burbianka, Anna Pliszka, Halina Burzyńska.
  • 250 a Wyd. 5 popr. i unowocześnione.
  • 260 a Warszawa : b Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, c 1983 e (Ciesz : f CDW).
  • 300 a 539, [1] s. : b fot., rys. ; c 25 cm.
  • 336 2 rdacontent a Tekst b txt
  • 337 2 rdamedia a Bez urządzenia pośredniczącego b n
  • 338 2 rdacarrier a Wolumin b nc
  • 380 a Książki
  • 500 a Wyd. 4 pod hasłem: Burbianka Maria, Pliszka Anna.
  • 504 a Bibliogr. przy rozdz.- Indeks.
  • 650
     
    7
    a Żywność
  • 650
     
    7
    a Mikrobiologia
  • 650
     
    2
    a Techniki mikrobiologiczne
  • 650
     
    2
    a Mikrobiologia żywności
  • 655
     
    7
    2 DBN a Monografia
  • 658 a Biologia
  • 658 a Medycyna i zdrowie
  • 700
    1
     
    a Burzyńska, Halina d (?-2012)
  • 700
    1
     
    a Pliszka, Anna d (1910-1999)
  • 710
    2
     
    a Wydawnictwo Lekarskie PZWL
  • 920 a 83-200-0673-2 zł 450
  • 996 a .b12531959

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: 1112/I
  • Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu: Filia w Gdańsku
  • Numer inwentarzowy: 1112
  • Siglum biblioteki: 300001987