Bezpieczeństwo i jakość żywności /
Opis
- Tytuł: Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
- Autor : Kowalczyk, Stanisław (1956- )
- ISBN: 9788301187323
- Słowa kluczowe :
- Bezpieczeństwo żywności
- Bezpieczeństwo żywności
- Żywność
- Żywność
- Zaopatrzenie w żywność
- Zanieczyszczenie żywności
- Organizacje międzynarodowe
- Przepisy o żywności
- Nadzór sanitarny nad żywnością
- Jakość żywności
- Technologia żywności
- Food
- Food adulteration and inspection
- Żywność
- Higiena
- Przepisy o żywności
- Jakość żywności
- Unia Europejska
- Polska
- Medycyna i zdrowie
- Opis fizyczny : 415 s. : il. ; 24 cm.
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN,
- Miejsce wydania: Warszawa :
- Data wydania: cop. 2016.
- UKD:
- 338.439(438)
- 614.3
MARC
- 000 @ 02152nam+a2200625+i+4500
- 001 @ b0000005314049
- 008 @ 160916s2016++++pl+a++++++++++000+0+pol++
- 015 a UWD 2016/29332
- 020 a 9788301187323
- 035 a 991051183519705066
- 035 a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910267556405606
- 035 a (PL-WaBN)b53140497-48omnis_nlop
- 035 a b53140497
- 035 a (OCoLC)958212486
- 035 a (PL)b0000005314049
- 035 a xx003774108
- 040 a WA N c WA N d LUBL KUL
- 080 a 338.439(438)
- 080 a 614.3
- 084 a 01
- 100
1
a Kowalczyk, Stanisław d (1956- ) - 245
1
0
a Bezpieczeństwo i jakość żywności / c Stanisław Kowalczyk. - 260 a Warszawa : b Wydawnictwo Naukowe PWN, c cop. 2016.
- 300 a 415 s. : b il. ; c 24 cm.
- 336 2 rdacontent a Tekst b txt
- 337 2 rdamedia a Bez urządzenia pośredniczącego b n
- 338 2 rdacarrier a Wolumin b nc
- 380 a Książki
- 504 a Bibliogr., netogr. s. 310-328.
- 648
7
a 2001- - 650
7
a Bezpieczeństwo żywności - 650
2
a Bezpieczeństwo żywności - 650
2
a Żywność - 650
2
a Żywność - 650
2
a Zaopatrzenie w żywność - 650
2
a Zanieczyszczenie żywności - 650
2
a Organizacje międzynarodowe - 650
2
a Przepisy o żywności - 650
2
a Nadzór sanitarny nad żywnością - 650
7
a Jakość żywności - 650
7
a Technologia żywności - 650
0
a Food - 650
0
a Food adulteration and inspection - 650
7
a Żywność - 650
7
a Higiena - 650
2
a Przepisy o żywności - 650
2
a Jakość żywności - 651
2
a Unia Europejska - 651
2
a Polska - 658 a Medycyna i zdrowie
- 710
2
a Wydawnictwo Naukowe PWN - 920 a 978-83-01-18732-3
- 996 a .b53140497
Dublin Core
Indeksy
- Autor: Kowalczyk, Stanisław
- Tytuł: Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
- Sygnatura:
- Data: cop. 2016.
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN,
- Miejsce wydania: Warszawa :
- ISBN:
- Temat:
- Słowa kluczowe:
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: 5211/I
- Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu: Filia w Gdańsku
- Numer inwentarzowy: 5211
- Siglum biblioteki: 300001987
- Sygnatura: 5212/I
- Lokalizacja egzemplarza: Biblioteka Główna Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w Poznaniu: Filia w Gdańsku
- Numer inwentarzowy: 5212
- Siglum biblioteki: 300001987